Onze vacatures

Bij Hemel & Aarde zijn we op zoek naar versterking voor het team. Jij komt te werken in een jong high-end restaurant met grote ambitie!
Ben jij enthousiast en heb je een open houding? Dat voel je je zeker bij ons thuis!

Smaakt dit naar meer? Bekijk dan zeker onze vacatures!

Restaurant:
Assistent Maître
Assistent sommelier
Chef de Rang
Leerling bediening

Medewerker bediening
Leerling bediening
Supervisor ontbijt

Keuken:
Afwasser

Junior Sous chef
(Demi) Chef de partie
Ontbijtkok
Leerling keuken

Medewerker bediening

In ons team is ruimte voor enthousiaste collega’s voor in de bediening. Jij informeert en adviseert over het menu en de wijnen. Jij hebt alles in ‘jouw wijk’ in de gaten en gastvrijheid is jouw tweede natuur. Iedereen is welkom bij Hemel & Aarde, maar alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten. Die druk is voor jou een uitdaging, die je met een glimlach aangaat.

Solliciteer hier

Leerling bediening

Zie jij jezelf ontwikkelen tot duizendpoot in de bediening en streef je naar perfectie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat je bezighouden met het beheren van de voorraden, het plannen van werkzaamheden en het voorbereiden van de aankomende shift. Graag nemen wij je mee van cocktails tot de beste koffies en dragen de sommeliers graag hun kennis aan je over. Binnen de brigade is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, hiermee bepaal je een deel van jouw succes!

Solliciteer hier

Supervisor ontbijt

Jij kan probleemloos zelfstandig onze ontbijtgasten een topochtend bezorgen, maar kan ook de rol van meewerkend leidinggevende invullen. Onze vroege gasten kunnen bij jou altijd terecht voor een heerlijk ontbijt of de beste koffie. Vroeg opstaan vind jij juist fijn en een ochtendhumeur is jou onbekend. Jouw hartelijkheid en gastvrijheid zorgt ervoor dat onze gasten tijdens het ontbijt nog enigszins door-snoozen. Jij staat garant voor de hoge standaarden van Hemel & Aarde, denk mee en na over nieuwe ideeën en verbeteringen.

Solliciteer hier

Supervisor restaurant

Gaat jouw horeca hart gaat sneller kloppen van de high end horeca? Kom werken bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht. Als supervisor ben jij operationeel werkzaam en ondersteun jij de restaurantmanager. In jouw rol coach en stuur jij het team aan en zorgt ervoor dat de gehele operatie soepel verloopt. Jij verleent service van het hoogste niveau.

Solliciteer hier

Junior Sous chef

Ben jij gedreven, culinair, ambitieus en wil je graag doorgroeien naar een functie van Sous chef? Chef Rene van der Weijden zoekt sterren voor in zijn high-end restaurant Hemel & Aarde in hartje Utrecht. Als sous chef begeleid en leid jij medewerkers en leerling op en zorgt dat zij het beste uit zichzelf halen. Jij denkt mee bij het verzinnen van nieuwe gerechten waarbij de seizoenen centraal staan. Kook jij met ons de sterren van de hemel?

Solliciteer hier

(Demi) Chef de Partie

In ons team is ruimte voor een chef de partie. Je zult de sous chef’s en collega’s ondersteunen bij de dagelijkse aansturing van het keukenteam. Je bent volwaardig zelfstandig werkend en hebt ambitie. Het creatief meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe gerechten is iets waar je passie ligt. Hard werken is voor jou vanzelfsprekend. Jij wilt de beste gerechten maken en bent daarom constant bezig jezelf verder te ontwikkelen, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en wil samen met het team gasten verrassen. Deze druk is voor jou een uitdaging die je met beide handen aanpakt!

Solliciteer hier

Ontbijtkok

Jij kan probleemloos zelfstandig onze ontbijtgasten een topochtend bezorgen en staat graag in contact met onze gasten. Onze vroege gasten kunnen bij jou altijd terecht voor een heerlijk ontbijt daarnaast ben je bereid om ook een kop koffie of thee te zetten. Vroeg opstaan vind jij juist fijn en een ochtendhumeur is jou onbekend. Jouw hartelijkheid en gastvrijheid zorgt ervoor dat onze gasten tijdens het ontbijt nog enigszins door-snoozen. Jij staat garant voor de hoge standaarden van Hemel & Aarde, denk mee en na over nieuwe ideeën en verbeteringen.

Solliciteer hier

Leerling kok

Wij zijn op zoek naar nieuwe leerlingen, bij voorkeur laatste jaar niveau 3 of gespecialiseerd niveau 4. De kandidaten gaan een jaar lang 32 uur per week aan de slag in het culinaire hart van ons restaurant. Je gaat je bezighouden met het beheren van de voorraden, het plannen van werkzaamheden en je leert bijzondere kooktechnieken en voert ze vervolgens uit. Binnen de brigade is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, hiermee bepaal je een deel van jouw succes!

Solliciteer hier